Om os

Hvad er Jazzypot?Jazzypot er en grafisk- og webdesign virksomhed som sælger komplette pakkeløsninger der passer perfekt til din virksomheds behov - uden bindinger fra vores side. 


  • Du vælger den pakkeløsning og de tilkøb som passer til dit behov, vi udvikler det og overdrager det til dig så du 100% kan tage styringen derfra. 
  • Jazzypot har en flok freelancere tilknyttet, men der er ikke en eneste pakke der bliver langet over disken før CEO, Anne Siggaard, har set det hele igennem og godkendt det.
  • Anne Siggaard tilbyder også virksomheds coaching til nyopstarede virksomheder, eller enkeltpersoner som drømmer om at starte egen virksomhed.


Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale:

Du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os og høre mere om vores løsninger. Dette kan du gøre enten på email: info@jazzypot.dk eller pr. telefon +45 60148435


Hvad siger kunderne?

"Foruden at være dygtig til at bruge sine faglige kompetencer i praksis, er Anne også god til at tage ansvar og initiativ. Hun har i samarbejde med os, udviklet en særudstilling som blev vist på museet i efteråret 2018. Her har hun blandt andet været ansvarlig for hele udstillingens grafiske udtryk og markedsføring mm.

Vi har været utroligt glade for samarbejdet"

Lars Peter Olsen


Direktør hos MAN Energy Solutions

- DieselHouse

"Så har hjemmesiden fået et spark bagi og er blevet renoveret - we like !


TAK til JAZZYPOT.DK v/ Anne Siggaard for sublimt samarbejde.

Anne får mine varmeste anbefalinger - Hun er kreativ på den store klinke, har sans for detalje og forstår at oversætte produkter i et grafisk let forståeligt univers. 

Anne har desuden en kandidatgrad i Moderne Kultur med fokus på kunst og kuratering fra Københavns Universitet, som giver et ekstra gear, når det kommer til at byde ind, med tanker/holdninger/ideer som jeg i processen, fandt særdeles værdifuld.

Alt arbejde med Anne foregår i en let, rar og lattermild, men drøn professionel atmosfære"

Jimmy Bro Støvring


Direktør hos Mediebroen.dk

- Journalist & Medieguru

Tilfredse kunderGrafisk design og hjemmeside-opsætning behøver hverken koste en formue eller kræve alverden af dig. Se nærmere på de projekter vi tidligere har taget hånd om:

KPR_logo_fritlagt
watts-logoikon-groen
KB
CCA_logo_Black
SB_Logo3
mediebroen_logo_2
Diesel House Logo
Skærmbillede 2020-03-02 kl. 17.57.13
RMSPR_LOGO
RMSPR_LOGO
siggart_logo_nobackground
Logo2_green-glassystem_TO-removebg
Enjoy Limfjorden_1
Skærmbillede 2019-01-23 kl. 11.14.14
Skærmbillede 2020-05-18 kl. 15.29.07
Signature_Szhirley