Hvem er jeg?Mit navn er Anne Siggaard. Jeg er født og opvokset i Aarhus, men har boet over hele verden:

  • Som 21årig studerede jeg kinsesisk og boede i Shanghai
  • Da jeg var 24 år arbejdede jeg på et kunstgalleri i Brooklyn, New York
  • Jeg fik min cand. mag. som 27årig da jeg boede i København
  • ... og for blot en måned siden boede jeg i Andratx, Mallorca hvor jeg arbejdede som Marketing and Sales Manager på øens største kunstcenter. 


Som virksomhedscoach

Jeg ved hvad det kræver at drive en virksomhed og jeg er levende bevis på at verden er vores legeplads - det er kun os selv der sætter grænser for hvor langt vores arbejdsliv kan tage os. Jeg brænder for alle mine klienter og ønsker at give dem troen på, og redskaberne til at de kan eksekvere! og udfolde deres sande potentiale. Hvis du ønsker frihed både økonomisk i forhold til hvor og hvornår du vil arbejde, så ta' kontakt i dag. 


Som webudvikler og grafisk designer

Jeg har "leget" med grafisk design og hjemmesideudvikling siden jeg var teenager. Som 25årig færdiggjorde jeg en bachelor i International virksomhedskommunikation og multimedia. Jeg har styr på den digitale verden! Jeg har igennem mine 20ere arbejdet med kunst, og dette giver mig et anderledes æstetikerøje end det du finder hos din gængse grafiske designer. Kontakt mig allerede i dag, så vi sammen kan finde det helt rigtige udtryk til din virksomhed.

PROCESSEN

Sparring og brainstorming 


Bestil den rette pakke for dig

Modtag dit færdige produkt 

Opfølging og feetback 

UDTALELSER

"Foruden at være dygtig til at bruge sine faglige kompetencer i praksis, er Anne også god til at tage ansvar og initiativ. Hun har i samarbejde med os, udviklet en særudstilling som blev vist på museet i efteråret 2018. Her har hun blandt andet været ansvarlig for hele udstillingens grafiske udtryk og markedsføring mm.

Vi har været utroligt glade for samarbejdet"

Lars Peter Olsen


Direktør hos MAN Energy Solutions

- DieselHouse

GALLERIGrafisk design og hjemmeside-opsætning behøver hverken koste en formue eller kræve alverden af dig. Se nærmere på de projekter jeg tidligere har taget hånd om:

KONTAKTINFO


Addresse: Hjembækvej 64B, 8500 Grenaa

Tlf: +45 60148435

Email: info@Jazzypot.dk

CVR-nummer: 41362073


TELEFONTIDER


Mandag - Fredag: 10.30 - 17.00

Lørdag: 11.00 - 14.00

Søndag: Lukket

FØLG MIG 

Copyright © All Rights Reserved