Cases_

CASES:


Watts - Andel


Watts Energiassistent er et datterselskab til Andel. Watts ydelser dækker både over strøm, tracking app og bæredygtige, grønne energiløsninger.


Jazzypot.dk udvikler løbende grafisk design og videoproduktioner for Watts, samt håndterer samtlige Social Media profiler. Derudover holder udvikler og opdaterer vi www.watts.dk.Køge Private RealskoleKøge Private Realskole har tradition for høj faglighed og dannelse.

KPR arbejder i et fællesskab, bygget på gensidig respekt og stolte traditioner, som er fundamentet for et trygt læringsmiljø, trivsel og faglighed med fokus på at realisere elevens fulde potentiale.


KPR har over en længere periode haft Jazzypot.dk som ansvarlig for deres sociale medier samt udvikling af grafiske komponenter, tryksager og annoncer til google ads annoncering.

(obs. hjemmeside udviklet af graficom.dk)


Siggaard Bolig


Siggaard bolig er et udlejningsselskab der tilbyder lejeboliger over hele Danmark. 


Siggaard Bolig har investeret i en special løsning med tilkøb og har således fået  SoMe-opsætning med deleing af opslag om ledige lejemål. Et udlejnings-prospect med udarbejdet plantegning, billederedigering og ikoner til opsætningen. Et nyt firma-logo samt en opsat profil på lokalebasen.dk.RM SprayRMSpray er en division af den danske virksomhed RM Spaantagning, der har mere end 30 års erfaring i fræsning og automatdrejning.

RMSpray er specialiseret i design, udvikling og produktion af CIP dyser i højeste kvalitet optimeret for reduktion af vandforbrug. 


RM Spray har investeret i "Den Mellemstore Pakke, Grafik- & Webdesign". De har bl.a. fået en ny og moderne hjemmeside, en opdatering af deres visuelle identitet samt grafisk materiale og tryksager. Derudover har vi også stået for opsætning af instagram, LinkedIn og Facebook.


RM Spåntagning


RM Spåntagning har udført automatdrejning og fræsning af mindre maskinkomponenter i over 25 år. De har opdateret og vedligeholdt maskinpark som sikrer fuldautomatisk produktion 24 timer i døgnet.


RM Spåntagning har investeret i "Den Mellemstore Pakke, Grafik- & Webdesign". De har bl.a. fået en ny og moderne hjemmeside, en opdatering af deres visuelle identitet samt grafisk materiale og tryksager. Derudover har vi også stået for opsætning af instagram, LinkedIn og Facebook.Mediebroen.dkMediebroen.dk lever og ånder kommunikation i levende billeder. De producerer bl.a. videoer til Sociale Medier for at hjælpe deres kunder med at øge deres synligheden markant 


Mediebroen.dk har fået  "Den Store Pakke, Grafik- & Webdesign". De har bl.a. fået en lavet et nyt og moderne hjemmesidedesign, en makeover af deres visuelle identitet i form af opdateret logo, visitkort, nyt materiale til deres sociale medier og en ny platform til alt deres videomateriale.  


Sigg-art


Sigg-art er en kunstpraksis der dækker over tre hovedtemaer: kunstrådgivning, udstillinger og kurser. 


Sigg-art har investeret i "Den Store Pakke, Grafik- & Webdesign". De har bl.a. fået en  ny og moderne hjemmeside, en helt ny visuel identitet samt grafisk materiale og tryksager. Derudover har vi også stået for opsætning af instagram, LinkedIn og Facebook.Glassystem APSGlassystem APS er en håndværkervirksomhed der til daglig beskæftiger sig med at montere højkvalitets glasvæggeløsninger.


Glassystem APS har købt  "Den Mellemstore Pakke, Grafik- & Webdesign". Ejeren har bl.a. fået en ny og moderne hjemmeside, en helt ny visuel identitet - bl.a. i form af nyt logo, visitkort, brevpapir og dekoration til firmabilen. 


Modern Art CPH


Modern Art CPH (MArC) er en kunstdatabase for moderne- og samtidskunst som hovedsageligt fungerer som en guide til kulturelle tourister og internationale kreative arbejdere som ønsker at  udforske den moderne kunst scene i København. 


Modern Art CPH har investeret i "Den Store Pakke, Grafik- & Webdesign". De har bl.a. fået en ny lavet en ny og moderne hjemmeside, en helt ny visuel identitet og grafisk design materiale, tryksager, instagram, LinkedIn og facebook-opsætning mm.DieselHouseDieselHouse er et oplevelsescenter, hvor børn og voksne kan lære om dieselteknologiens betydning for industrialiseringen af det moderne samfund i en kulturhistorisk kontekst.


DieselHouse har investeret i "Den Store Pakke, Grafik- & Webdesign". De har bl.a. fået en ny lavet en ny og moderne hjemmeside design, en helt ny visuel identitet og grafisk design materiale, tryksager, instagram, LinkedIn og facebook-opsætning mm.


CCA AndratxCCA Andratx er det største center for moderne og samtidskunst på Mallorca. CCA Andratx ligger på den sydlige side af Tramuntana-bjergene og er dedikeret til skabelse og udstilling af samtidskunst. CCA er ejet af Asbæk familien og her tilbydes en unik kulturel oplevelse, og et Studio-program som er åbent for både nationale og internationale kunstnere.


CCA Andratx har fået "Den Store Pakke, Grafik- & Webdesign". De har bl.a. fået lavet en ny og moderne hjemmeside, grafisk design materiale, tryksager, instagram, LinkedIn og facebook-opsætning mm.Aarhus CrossfitAarhus Crossfit er et fitnesscenter på Havnen i Aarhus. Her var det vigtigt for dem med en markant og gennemgående identitet.  

Aarhus Crossfit investerede i "Den Store Pakke, Grafik- & Webdesign". De fik bl.a. en ny lavet en ny og moderne hjemmeside, et makeover af deres alleredeeksisterende identitet og grafisk design materiale, tryksager, facebook-opsætning og reklamevideo.


* Bemærk at Aarhus Crossfit sidenhen har fået ny hemmeside. 


Enjoy LimfjordenVisit Danmark lavede for nogle år tilbage en kampagne der skulle skabe mere fokus omkring Limfjordsområdet. I denne forbindelse ønskede de at applerere bedre til den kulturelle turist. 


Visit Danmark har fået en simpel hjemmesideløsning samt en

tekst-, grafisk design- og billed materiale.Den Sorte DiamantDen Sorte Diamant er Københavns bibliotek og kulturhus som naturligvis gælder under Det Kongelige Bibliotek. Her afholdes et hav af kulturarrangementer hver måned. 


Den Sorte Diamant fik lavet en komplet grafisk design løsning til deres reformations udstilling "Jeg bliver din død, pave". De har bl.a. fået folder på både engelsk og dansk, plakater, vinyltekster på væggene mv. 

Tilfredse kunderGrafisk design og hjemmeside-opsætning behøver hverken koste en formue eller kræve alverden af dig. Se nærmere på de projekter vi tidligere har taget hånd om: