TIDLIGERE CASES:


Modern Art CPH


Modern Art CPH (MArC) er en kunstdatabase for moderne- og samtidskunst som hovedsageligt fungerer som en guide til kulturelle tourister og internationale kreative arbejdere som ønsker at  udforske den moderne kunst scene i København. 


Modern Art CPH har investeret i "Den Store Pakke, Grafik- & Webdesign". De har bl.a. fået en ny lavet en ny og moderne hjemmeside, en helt ny visuel identitet og grafisk design materiale, tryksager, instagram, LinkedIn og facebook-opsætning mm.DieselHouseDieselHouse er et oplevelsescenter, hvor børn og voksne kan lære om dieselteknologiens betydning for industrialiseringen af det moderne samfund i en kulturhistorisk kontekst.


DieselHouse har investeret i "Den Store Pakke, Grafik- & Webdesign". De har bl.a. fået en ny lavet en ny og moderne hjemmeside design, en helt ny visuel identitet og grafisk design materiale, tryksager, instagram, LinkedIn og facebook-opsætning mm.


CCA AndratxCCA Andratx er det største center for moderne og samtidskunst på Mallorca. CCA Andratx ligger på den sydlige side af Tramuntana-bjergene og er dedikeret til skabelse og udstilling af samtidskunst. CCA er ejet af Asbæk familien og her tilbydes en unik kulturel oplevelse, og et Studio-program som er åbent for både nationale og internationale kunstnere.


CCA Andratx har fået "Den Store Pakke, Grafik- & Webdesign". De har bl.a. fået lavet en ny og moderne hjemmeside, grafisk design materiale, tryksager, instagram, LinkedIn og facebook-opsætning mm.Aarhus CrossfitAarhus Crossfit er et fitnesscenter på Havnen i Aarhus. Her var det vigtigt for dem med en markant og gennemgående identitet.  

Aarhus Crossfit investerede i "Den Store Pakke, Grafik- & Webdesign". De fik bl.a. en ny lavet en ny og moderne hjemmeside, et makeover af deres alleredeeksisterende identitet og grafisk design materiale, tryksager, facebook-opsætning og reklamevideo.


* Bemærk at Aarhus Crossfit sidenhen har fået ny hemmeside. 


Enjoy LimfjordenVisit Danmark lavede for nogle år tilbage en kampagne der skulle skabe mere fokus omkring Limfjordsområdet. I denne forbindelse ønskede de at applerere bedre til den kulturelle turist. 


Visit Danmark har fået en simpel hjemmesideløsning samt en

tekst-, grafisk design- og billed materiale.Den Sorte DiamantDen Sorte Diamant er Københavns bibliotek og kulturhus som naturligvis gælder under Det Kongelige Bibliotek. Her afholdes et hav af kulturarrangementer hver måned. 


Den Sorte Diamant fik lavet en komplet grafisk design løsning til deres reformations udstilling "Jeg bliver din død, pave". De har bl.a. fået folder på både engelsk og dansk, plakater, vinyltekster på væggene mv. 

GALLERIGrafisk design og hjemmeside-opsætning behøver hverken koste en formue eller kræve alverden af dig. Se nærmere på de projekter jeg tidligere har taget hånd om:

KONTAKTINFO


Addresse: Hjembækvej 64B, 8500 Grenaa

Tlf: +45 60148435

Email: info@Jazzypot.dk

CVR-nummer: 41362073


TELEFONTIDER


Mandag - Fredag: 10.30 - 17.00

Lørdag: 11.00 - 14.00

Søndag: Lukket

FØLG MIG 

Copyright © All Rights Reserved